Hosting

Colocation

Olyan ügyfeleink részére, akik már rendelkeznek megfelelő szintű infrastruktúrával, és ezt szeretnék elhelyezni. Ez a megoldás, amellett, hogy költséghatékony, kiemelkedő sávszélességet, a lehető legnagyobb rendelkezésreállást biztosítja partnereinknek. Jellemzően szolgáltatáscsomag részeként veszik igénybe ügyfeleink ezt a fajta megoldást.

Szerverbérlés

A szerverbérlés (dedikált szerver bérlése) azon ügyfeleinknek javasolt, akik nem rendelkeznek infrastruktúrával, és nem szeretnének beruházni, illetve a karbantartással törődni, de dedikált szerverre van szükségük, akár nagyforgalmú weboldalról, webshopról, akár magas biztonsági igényű vagy egyedi szoftver használatáról legyen szó. Számukra ideális a bérlés, hiszen az igényeiknek megfelelően választjuk ki a megfelelő infrastruktúrát. Amennyiben nagyobb kapacitást igényelnek a későbbieknek, a bővítésre is van lehetőség, vagy akár teljesen új konstrukcióra is. Így bármely ügyfelünk előre meghatározott, állandó havidíjért juthat kiemelkedő minőségű szolgáltatáshoz.

VPS

VPS vagyis Virtuális magán szerver szolgáltatás olyan ügyfeleink részére, akiknek nincs szüksége dedikált szerverre, így költséghatékonyan mégis magas minőségű szolgáltatáshoz juthatnak. Maximáis hatékonyság, rugalmas szolgáltatás, kötöttségek nélkül, tervezhető, fix havidíj, magánszemélyeknek vagy induló vállalkozások részére is.