Hosting

Hosting szolgáltatásunk kielégít minden szintű igényt, magánszemélyekétől a középvállalatokig. Legyen szó akár saját szerver elhelyezéséről (colocation szolgáltatás), akár szerverbérlésről, akár VPS, vagyis virtuális szerverbérlési szolgáltatásról.

Új ügyfeleinkkel közösen átgondolva, az aktuális igényeket felmérve segítünk kiválasztani a megfelelő szolgáltatáscsomagot.

Legkeresettebb a menedzselt hosting, a hardver és szoftverkörnyezet teljes körű kiépítése és üzemeltetése, ahol a feladat alapos ismeretében folyamatosan keressük a leghatékonyabb megoldást, harmadik fél által támasztott kötöttségek, korlátozások nélkül.

tovább...

Webhosting és domain

Webhosting másnéven tárhely szolgáltatásunk is elérhető ügyfeleink számára weboldalaik, webshopjaik elhelyezésére. Tárhelyhez létrehozható több domain, e-mail címek, tartozik hozzá spamszűrés, PHP futtatási lehetőség, MySQL adatbázis használati lehetőség. De akár saját IP cím vagy SSL szolgáltatást is tudunk nyújtani. A népszerűbb CMS (WordPress, Joomla, Drupal stb.) rendszerek telepítésére is van lehetőség.CDN - Content Delivery Network; videó streaming (Live,VoD)

Minőségi tartalomkiszolgálást tesz lehetővé, hogy elégedett legyen a felhasználó és az őt kiszolgáló partnerünk is.A rendszer képes élő adás közvetítésére, illetve DRM (digitális jogvédelem) alkalmazására.

Ügyfeleink visszajelzése alapján különösen hasznosnak bizonyul reklámkampányokban, mozgóképes kreatívok kiszolgálásához, illetve olyan esetekben, ahol a rendszer felhőben fut viszont igény van a magas forgalmi díjak csökkentésére.

A CDN hálózatunk bármilyen tartalmat képes gyorsítótárazni, ezáltal a sávszélességigényt átvenni ügyfeleink rendszeréről. A sávszélességet nem kell előre lekötni, az elszámolás a valós, mért forgalom alapján történik. A havi díj maximalizálása érdekében kérhető fix sávszélességkorlát. A rendszernek gyakorlatilag nincs felső korlátja, bármilyen hirtelen felmerült igényt ki tud elégíteni az elosztott és redundáns rendszer.


Üzemeltetés

Fő profilunk az internetes szolgáltatások üzemeltetése Linux alapokon és minden ehhez kapcsolódó rendszermérnöki feladat ellátása (beleértve a hálózatok, tűzfalak, storage-­ok és a teljes szerverpark hardver menedzsmentjét).
Minden üzemeltetett rendszert dokumentálunk, a dokumentációt folyamatosan frissítjük, elérhetővé tesszük, így a rendszermérnökök közül szükség esetén bárki be tud avatkozni, így igen szigorú 7/24-es SLA-t is tudunk teljesíteni. A rendszerek külső monitorozását az emelt szintű SLA-hoz kapcsolódva vállaljuk, az automatizált riasztási lánc garantálja, hogy rövid időn belül reagálunk minden leállásra.
A szervereket központosított (SCM) rendszerből menedzseljük. Ennek nagy előnye, hogy a cégünk minden olyan új eljárása, módszere amely a biztonságot, teljesítményt növeli, automatikusan átkerül minden ügyfelünk rendszerébe. A konfigurációk egy helyen vannak, könnyen áttekinthetőek, egyszerűen reprodukálható a rendszer egy másik környezetben is (pl.: cloud).


IT tanácsadás

Cégünk évtizedes szakmai tapasztalata lehetőséget ad, hogy ügyfeleink részére teljeskörű informatikai szaktanácsadást nyújthassunk. Az ügyfél meglévő rendszerének átvizsgálása után, felvázoljuk a lehetőségeket a rendszer optimalizálására, stabil és biztonságos működtetésére, fejlesztésére. Rendszermérnökeink széleskörű ismerete, sok éves tapasztalata lehetővé teszi, hogy minden, az ügyfél informatikai rendszerével kapcsolatos feladatokban segtségükre lehessenek.